Kako so bili zadovoljni obiskovalci in turisti? Preberite si nekatere izjave.

I. Zavod za turizem in kulturo Žirovnica

Hvala za organizacijo prijetne ekskurzije. Vodnica je bila enkratna.
Jože Uršič, predsednik ČD Podčetrtek

 

Za nami je prekrasna sobota, obsijana s soncem in dobro voljo. Punce so bile navdušene. Iskrena hvala vodniku. Z eno besedo lahko rečem samo čudovito.
Tatjana Justin

II. Čebelarstvo Blaž in Danijela Ambrožič

 

I am one of the visitors on this tour (in the orange jacket) and I enjoyed the visit so much! Thank you for the wonderful introduction to your apiary and educational experience we had there! Thank you for the welcome package you had for us, the honey and homemade cookies were a special treat. I love all of the honey I bought! The painting on beehive fronts is something I had never seen before. Our group had a wonderful experience that day! Thank you so much!

Joan Funk – USA

 

Thank you very much for beeing very nice.I really loved the way you explained and showed bess.I wish you and your family all the best.You are very comfortin person with smiley face. Best regards from family from Saudi Arebia.

Family from Saudia Arabia

 

David and I would like to thank you for the tour you gave us last Saturday, we really enjoyed it! And the honey and polen are great. I am not allergic to polen 🙂
I would very much like us to keep in contact and I hope to join the intro courses in March next year.

Sara de la Rosa

III. Čebelarsto Kokl

 

Enkratna predstavitev čebelarske umetnosti. Res vse čestitke družini Kokl, da se nesebično ukvarja s to dejavnostjo, ki je ljudem lahko v vzor. HVALA! Še tako naprej!
Slavko Prezelj, Slovenija

 

Danes smo prispeli v to čudovito »tovarno« medu. Bila je čudovita izkušnja za nas, da smo lahko videli čudež Boga.

Kanada

 

Navdušujoč inpomemben projekt delavnih čebel v našem eko sistemu. Družina Kokl je bila zelo strokovna in prijazna gostiteljica. Hvala lepa.

Tim Bull, Wales

 

Z učenci 2. razreda se vam najlepše zahvaljujemo za vaš trud pri predstavitvi vašega čebeljega zaklada. Želimo vam še veliko uspehov pri nadaljnjem delu. Naj vam bodo čebele še naprej največje bogastvo.
Učenci in učiteljice OŠ Franceta Prešerna Kranj, Slovenija

 

Mojstroma čebelarstva Jožetu in Tomažu vse priznanje za njuno znanje, trud, razdajanje in skrb pri ohranjevanju kulturne dediščine. To je posebna vrednosta, ki jo prenašata tudi na mlajše generacije.
Rajka Barelj, Slovenija

 

Hvala za vašo predstavitev in degustacijo medu. ODLIČEN JE! Še nikoli nismo videli pravih čebelji panjev. Hvala lepa!
Družina Minn, ZDA

 

Na izletu po Gorenjski in proti Jezerskem smo si ogledali to čudovito čebelarsko domačijo. Bili smo zelo zadovoljni, saj smo slišali zanimive pripovedi o teh delovnih bitjih – čebelah. Vse kar smo tu doživeli je bilo enkratno. Želimo vam veliko uspehov pri vzreji čebel, zadovoljstva ob dobrem medu in hvala za gostoljubnost.
Društvo upokojencev Višnja Gora

IV. Kozjanska domačija

 

Beyond amazing! What an incredible place to land after 15 hrs drive, the warmest welcome.From the schnapps to the bed to the bath to the coffee – all so wonderful- we will definitely be back – as will our friends. Thank you. Cinders & Azim, Oxfordshire, UK.
Neverjetno! V kako čudovit kraj smo prispeli po 15-urni vožnji, najtoplejša dobrodošlica. Vse od šnopsa, do postelj, do kopalnic in kave, vse je tako čudovito, zagotovo se vrnemo, kot tudi naši prijatelji. Hvala vam,

Cinders & Azim, Oxfordshire, UK

 

A delightful and comfortable visit to »old« Slovenia. We appreciated the warm hospitality and delicious food. Family from Ohio, USA.
Zabaven in prijeten obisk “stare” Slovenije. Cenimo toplo gostoljubje in okusno hrano.

Družina iz Ohio, ZDA
S posebnimi ljudmi sem se odpravila ob svoji 30. letnici na ta čaroben kraj, kjer se ustavi čas. Sploh nisem dvomila, da bi lahko šlo kaj svojo pot. Vse skupaj je bilo dovršeno do potankosti, a je kljub temu prevladovala spontanost, domačnost in prijaznost. Hrana je bila res odlična, še posebej nas je navdihnil krompirček. K temu nebeško lepemu ambient ste le pika na I, vsi, ki ustvarjate vse zgoraj našteto. Želim vam, da ta duh na tem kraju negujete in predajate vašim zanamcem, da bo kultura in druženje ostalo.

Irena R.

 

Po predhodnih pripovedovanjih sem danes doživela toliko novega in lepega, da moraš to enostavno v živo doživeti. Vse čestitke za tako lepo ohranjanje stvari iz starih časov oz. časov, za katere je to res lepo doživetje. Še veliko lepih uspehov!

S.L.

 

Z veseljem smo si ogledali zanimivo hišo in stare predmete v njej. Za trenutek smo se vrnili v čas naših prednikov ter podoživeli njihovo preprostost in hkrati težave vsakdana. Vsekakor zelo zanimivo!

Varovanci in zaposleni VDC Šentjur

 

Ko začutiš pridih preteklosti tudi pri ljudeh, ne samo pri predmetih. Pred očmi pa se nama zvrstijo slike zgodnjega otroštva – misel na staro mamo …

K&C

 

Mi Tržičani smo zelo navdušeni nad vašo domačijo. Hrana je odlična, čestitamo vam za ohranjanje kozjanske kulturne dediščine. Kozjansko domačijo ste res čudovito izvirno predelali v gostišče. Želimo vam uspešno delo še naprej.

KS Sebenje

 

Top