APITURIZEM BEE HOUSE

Našo ponudbo čebelarskega doživetja smo za vas pripravili in zapolnili  z različnimi vsebinami za dušo in telo.  V čudovitem in naravnem okolju na obrobju Triglavskega narodnega parka se boste lahko sprostili, razvajali, pa tudi marsikaj novega in koristnega naučili. Lahko se odločite za krajši obisk ali pa za večdnevno bivanje.

Vsebine, ki vam jih predstavljamo, pomembno pripomorejo k vitalnosti, ohranjanju in krepitvi vašega zdravja, obnovitvi vaše fizične in duševne energije.

POČITEK IN RELAKSACIJA TER AROMATERAPIJA (API INHALACIJE) V ČEBELNJAKU

V našem tradicionalnem slovenskem čebelnjaku  je možnost počitka na posebej urejenem ležišču, ker si lahko privoščite počitek in spanje. V mirnem okolju, ob potoku Bistrica, s pogledom na zvezde, z aromatičnim vonjem iz čebeljih panjev, zrakom ki prihaja znotraj čebelnjaka preko varne lopute oziroma maske, se boste v celoti sprostili in uživali v nepozabni izkušnji.

BIVANJE

Za vas smo uredili tudi prostoren in nadstandardno urejen apartma, ki nudi vse udobje in domačnost za prijetne počitnice. V dnevnem prostoru se nahajata  jedilnica in kuhinja z vsemi gospodinjskimi pripomočki. V dveh ločenih spalnicah je prostora za 4 osebe, za najmlajše goste pa pripravimo otroško posteljlico. Iz svetlega dnevnega prostora je izhod na balkon s pogledom na okoliške hribe ter potok, ki je v neposredni bližini.

MEDENA MASAŽA

Spoznanja naših prednikov, izročilo zdravilcev iz antičnih časov, pa ayurvedska medicina, pa starodavna rusko – tibetanska praksa… vse našteto potrjuje, da je masaža z medom nekaj posebnega in čudovitega, kar si lahko podarimo za naše dobro počutje. Med kožo globinsko obnavlja, navlaži in nahrani.

Medena masaža se uporablja za razstrupljanje in za dvig imunske odpornosti organizma, tudi kot preventivno zdravljenje glavobolov, pri telesni in duševni izčrpanosti, psihosomatskih boleznih in nespečnosti. Še posebej prispeva k čustvenemu zadovoljstvu in sprostitvi mišic. Masaža z medom je kot nalašč tudi za menedžerje in vse, ki so izpostavljeni stresu.

SVETOVANJE

Apiterapevta vam svetujeva, kako z uporabo čebeljih izdelkov (tudi napitka z  EM- efektivnimi mikroorganizmi in medom) varujete in ohranjate vašo vitalnost in dobro počutje.

RAZNE DELAVNICE (IZDELKI NA OSNOVI ČEBELJEGA VOSKA, MEDU…) IN DEGUSTACIJE

Po predhodnem dogovoru z veseljem pripravimo program in izvedemo delavnico, da se boste naučili sami pripraviti domače izdelke za nego telesa in v gospodinjstvu.

Kontakt

Branko Božnik
»Bee House«
Zoisova 17/a
4264 Bohinjska Bistrica
GSM: +386 41 669 492
E: mirjam.tb@siol.net
orbita.bb@siol.net
FB: https://www.facebook.com/beevitalsvetovanje/

Top