ČEBELARSKI CENTER GORENJSKE

English / Deutsch

Čebelarski center Gorenjske je sodoben center, ki združuje ponudbo za čebelarje in vse, ki se čutijo povezani s čebelami in naravo.

Lahko se kadarkoli spotoma ustavite v našem centru in uživate na mirni poletni terasi Kavarne Panj, s pogledom na čebelnjak, kjer si lahko privoščite skodelico kave ali okusnega čaja, široko paleto svežih sokov, naravno limonado ali medeno pivo.  Trgovina Medeni darovi je kraj, kjer se lahko kupi vse, kar je povezano s svetom čebele; od čebelarske opreme do vseh vrst medu, izdelkov z medom in spominkov, povezanih s čebelami.

Če želite sprostiti svoje telo in dušo, lahko v našem masažnem salonu Apinega izbirate med nego telesa ali obraza s čebeljimi produkti. Zagotovite si termin s predhodno najavo.

Vse, ki si želite bližje spoznati svet čebel in čebelarjenja, vabimo na voden ogled Čebelarskega centra Gorenjske. Peljali vas bomo v naš čebelnjak z opazovalnim panjem, kjer boste spoznali čebeljo družino, našo avtohtono čebelo kranjsko sivko in njeno življenje. Sledi ogled satnišnice s predstavitvijo predelave čebeljega voska v satnice in polnilnice medu. Na koncu se posladkamo z medom; obiskovalci imajo priložnost degustacije vseh vrst slovenskega medu.

Ponudba

 

DOŽIVETJA:
• vodeni ogledi Čebelarskega centra Gorenjske
• predstavitve, izobraževanja in dogodki
• čebelnjak z opazovalnim panjem
• satnišnica
• polnilnica medu
– Kavarna Panj
– Trgovina Medeni darovi
– Masažni salon Apinega

Kontakt

Čebelarski center Gorenjske
Rožna dolina 50 a
4248 Lesce
GSM: +386 (0)31 628 499
E: cebelarski.center@gmail.com
S: www.cricg.si
FB: fb.com/cebelarskicentergorenjske

 

Pošlji povpraševanje

Ne odlašajte in si zagotovite termin še preden vas prehitijo drugi obiskovalci in preživite nepozabne trenutke v svetu čebel in njihovih izdelkov.

Povpraševanje

Top