ČEBELARSTVO BATIŠTUTA

vedno pusti prijeten okus!

Nahajamo se v pravljični pokrajini, ki je ugnezdena na pol poti med Alpami in Jadranom, z obiljem lepot, zanimivosti in doživetij.  Na vzhodnem delu Goriških brd, na robu ekološkega območja, ki spada v mrežo Natura 2000.

V Brdih lahko uživate v okušanju vrhunskih vin in briške gastronomije, raziskujete romantične vasice, uživate med vinogradi, oljčnimi nasadi in sadovnjaki, pri nas pa doživite nepozabno izkušnjo druženja s čebelicami.

Ljubezen do čebel nas je popolnoma prevzela, čebelarimo s 460 čebeljimi družinami. Poleg stacionarnega-oglednega čebelnjaka, čebele prevažamo, kar nam omogoča široko paleto okusov, ki zadostijo še tako zahtevnega kupca.

 

PONUDBA

V ponudbi imamo cvetlični, akacijev, lipov, kostanjev, gozdni, hojev, kremni med, razne mešanice z medom, medeni liker, cvetni prah in propolis ter slastne domače medenjake.

Dejavnost kmetije je usmerjena tudi v oljkarstvo in sadjarstvo, tako da poleg medu lahko degustirate in kupite tudi oljčno olje, marmelade, posušen kaki in sezonsko sadje (češnje, fige, kaki).

 

OGLED ČEBELNJAKA IN DEGUSTACIJA

Bi želeli spoznati svet čebel čisto od blizu?

Z največjim veseljem vas popeljemo skozi življenje čebel in vam pričaramo edinstveno in nepozabno doživetje. Za steklom opazujete čebele kako izletavajo iz panjev, pokukate kaj se v panju dogaja, degustirate med višje kakovosti in ostale dobrote, ki jih pridelamo skupaj z naravo.

Lahko vdihujete čebelji aerosol, ki pozitivno vpliva na vaše telo, psihofizično počutje in zdravje.

Če si želite razstrupiti telo, nudimo medeno masažo hrbta ob brenčanju čebelic, če se želite popolnoma sprostiti in si nabrati nove energije pa lahko izberete klasično masažo telesa.

Za vsakega od vas, se pri nas nekaj najde.

Obvezna je predhodna najava.

Ponudba

DOŽIVETJA:

• ogled čebelnjaka
• degustacija medenih izdelkov
• degustacija oljčnega olja in posušenega kakija
• vdihovanje čebeljega aerosola
• medena masaža hrbta ob brenčanju čebel
• klasična masaža telesa ob brenčanju čebel
• možnost nakupa izdelkov

Št. oseb: do 50
Nastanitev: ne

Kontakt

ČEBELARSTVO BATIŠTUTA, Julijan Batištuta
Hum 66
5211 Kojsko

GSM: +386 (0)40 347 404 (Elis)

E: info@cebelarstvo-batistuta.si
S: www.cebelarstvo-batistuta.si
FB: Čebelarstvo Batištuta

Pošlji povpraševanje

Ne odlašajte in si zagotovite termin še preden vas prehitijo drugi obiskovalci in preživite nepozabne trenutke v svetu čebel in njihovih izdelkov.

Povpraševanje

Top