Hiša medu Božnar

Deutsch

Cvetlični med (Foto: Roman Peklaj)

Cvetlični med (Foto: Roman Peklaj)

V čudovitem in čistem okolju Polhograjskega hribovja najdete tudi Hišo medu Božnar . Neokrnjena narava, bogata naravna in kulturna dediščina , številne možnosti za sprehode in enodnevne izlete, pa tudi obisk Hiše medu Božnar, je le nekaj od razlogov za obisk Polhovega Gradca.
Tridesetletne izkušnje na področju pridelave in predelave čebeljih pridelkov nam omogočajo, da našim kupcem lahko ponudimo najboljše iz čebeljega panja. Ne samo med, cvetni prah, propolis in vosek, pri nas najdete tudi številne izdelke, kjer je med osnova ali sladilo.
Obisk Hiše medu Božnar si boste zapomnili po pokušini različnih vrst medu, medenega likerja, medenjakov ali čokolade z medom in cvetnim prahom ter številnih drugih izdelkih, ki jih boste lahko pri nas kupili po ugodni ceni.

Z veseljem pa bomo z vami delili tudi naše znanje o čebelah čebeljih pridelkih.

Ker je Hiša medu Božnar vpeta v turistično ponudbo Polhovega Gradca in okolice, vam lahko organiziramo tudi vodene oglede Polhovega Gradca in tukajšnjih muzejev ali pa vam pripravimo nepozaben dogodek » Čaj z grofom Blagajem« v Polhograjski graščini . Lakoto lahko potešite v kakšni od okoliških gostišč, kjer pripravljajo odlične jedi z medom ali pa pri nas naročite »Culo dobrot Blagajeve dežele«, kjer seveda me manjkajo medeni izdelki.

Čebela Sivka (Foto: Roman Peklaj)

Čebela Sivka (Foto: Roman Peklaj)

Ponudba

DOŽIVETJA:

• predavanja ali krajše razlage o čebelah , čebelarstvu in čebeljih pridelkih. Predstavitve so prilagojene starostni skupini obiskovalcev.
• Pokušino različnih vrst medu in medenih izdelkov
• Strokovno vodena pokušina medu
• Delavnice s čebeljim voskom
• Nakup medenih izdelkov po ugodnih cenah
• Organizacijo vodenega ogleda Polhovega Gradca in muzejev v Polhograjski graščini
• Organizacijo dogodka » Čaj z grofom Blagajem«
• Culo dobrot Blagajeve dežele
• Prilagodimo se željam in potrebam obiskovalcev

Kontakt

Božnar čebelarstvo d.o.o.
Polhov Gradec 72
1355 Polhov Gradec
Tel: +0386 (0)1 364 00 20
GSM: +0386 (0)41 718 752
Fax: +0386 (0)1 364 00 25
E: info@boznar.si
E: www.boznar.si

Pošlji povpraševanje

Ne odlašajte in si zagotovite termin še preden vas prehitijo drugi obiskovalci in preživite nepozabne trenutke v svetu čebel in njihovih izdelkov.

Povpraševanje

 

Top