Čebelarstvo Cesar

Klasični in drzni medeni užitki z okusom Pohorja

Nekoč so Slovenci čebelarili na cesarskem Dunaju, danes pa se Cesarjeve čebele pasejo na enem izmed zelenih biserov Slovenije, Pohorju. S postopnim prebujanjem narave, glede na nadmorsko višino, imajo čebele na voljo obilno in dlje časa trajajočo pašo. Rastlinje, ki raste in cveti v pogojih, kjer je človeški vpliv minimalen, zagotavljajo visoko kakovostnem med z geografsko označbo. Ko za vsakim kozarcem slovenskega medu, stoji odgovoren čebelar. Čebelar Marko, s ščepcem inovativnosti, medu doda domiselne okuse in jih spremeni v medeno razvajanje brbončic, za kar je prejel številne nagrade in priznanja.

Zadnji največji dosežek za čebelarsko dejavnost in ohranitev narave, pa je nominacija IMK 2019 za Inovativnega mladega kmeta, kjer je bil razglašen med osem inovativnih mladih kmetov.

 

PONUDBA: različne vrste medu (cvetlični, akacijev, kostanjev, gozdni, ajdov), kremni med z zanimivimi dodatki (cimet, ingver, čokolada in lešniki, gozdne borovnice, maline, aronija, cvetni prah in matični mleček, čili), medica – medeno vino, peneča medica (slovenska in svetovna posebnost), darilni program medenih izdelkov. Po predhodnih naročilih izvajajo tudi apiturizem-čebelarski turizem. Sprejemajo majhne in velike skupine za ogled čebelarstva, ter jim nudijo razvajanje brbončic s pokušanjem njihovih dobrot.

 

Ponudba

DOŽIVETJA:

• ogled čebelarstva
• strokovna vodenja
• nakup čebeljih izdelkov in pridelkov
• medica – medeno vino, peneča medica
• kremni med z različnimi okusi

Kontakt

Čebelarstvo CESAR, Marko Cesar s.p.
Pot na Rute 8, Razvanje, 2000 Maribor
Kontaktna oseba: Marko Cesar
Telefon: +386 (0) 41 609 348
E-naslov: info@medica-cesar.si
Spletna stran: http://www.medica-cesar.si/
FB: www.facebook.com/hisapenecemedice.cesar

ODPIRALNI ČAS: po dogovoru

Pošlji povpraševanje

Ne odlašajte in si zagotovite termin še preden vas prehitijo drugi obiskovalci in preživite nepozabne trenutke v svetu čebel in njihovih izdelkov.

Povpraševanje

Top