Čebelarstvo Jurada

Naše čebelarstvo se nahaja v Kampelu, v mirnem naselju v okolici Kopra, obdanim z zelenjem, sadovnjaki in vinogradi. Z lahkoto nas boste našli in prišli do nas, saj naša hiša in čebelnjak stojita ob glavni cesti za vas Marezige, center Kopra in morje pa sta od nas oddaljena le 4 kilometre.

 

Jaz bi Áee.. (1024x768)

Slastni medenjaki in med na domačem kruhu

 

Za to bomočje je značilno milo sredozemsko podnebje ter tipične sredozemske rastline in zelišča: sivka, rožmarin, origano, lovor, koromač, žajbelj, oljka, vinska trta, figa, granatno jabolko, mandelj, kaki in še mnoge druge. Čebelarjenje in čebelji pridelki slovenske Istre so nekaj posebnega in nekoliko drugačni kot v notranjosti Slovenije. V naši neposredni bližini uspevajo nekatere tipične sredozemske medovite rastline, ki dajo našemu medu značilno aromo in barvo

 

Zadovoljen üebelar (1024x768)

Čebelarjenje ima pri nas tradicijo

 

Dobrodošli v slovenski Istri

Tako kot sta posebni favna in flora slovenske Istre, tako je posebna tudi zgodovina čebelarjenja na tem območju. Več o tem pa boste izvedeli ob obisku našega čebelarstva zato vas z veseljem pričakujemo, da vam podrobno vse predstavimo.

 

Kaj o nas menijo naše stranke

1

Nikola Pjerov, Koper

Že leta kupujem med pri čebelarstvu Jurada in sem zelo zadovoljen z njegovim okusom in kakovostjo.

Nikola Pjerov, Koper

 

Untitled

Barbara Maček, Maribor

Z zdravim načinom prehrane želim ohraniti zdravje in vitalnost, zato v svojo prehrano redno vključujem med in ostale čebelje pridelke. Ko me pot zanese v Koper, se z veseljem ustavim pri družini Jurada in nabavim njihove odlične pridelke.
Barbara Maček, Maribor

 

Untitled2

Silva in Ecio Peroša, Grinjan iz Kopra

Z veseljem kupujemo med pri Marinotu in Vilmi Jurada. Vsi v družini so vedno zelo prijazni, ustrežljivi in gostoljubni. Zelo mi je všeč tudi pestra izbira medu in drugih izdelkov.
Silva in Ecio Peroša, Grinjan (Koper)

 

Untitled3

Nevia Birsa, Kampel

Prisegam na naravne izdelke s poznanim poreklom in med čebelarstva Jurada je izversten izdelek.

Nevia Birsa, Kampel

 

Zelo sem zadovoljna s kvaliteto in pestro izbiro medu. Pri prehladu in za splošno ojačanje imunskega sistema pa uporabljam njihov propolis. Čebelarstvo Jurada sem priporočila tudi svojim prijateljem.

Mojca Babič, Montinjan, Koper

 

Untitled4

Zala Ožbolt, Koper

Doma se vsak dan posladkamo z medom čebelarstva Jurada. Običajno ga uporabljamo za sladkanje čaja in zajtrk s kruhom in maslom, kot tudi za peko in kuhanje. Pogosto ga uporabim tudi v kozmetične namene, kot naprimer za pripravo mask za lase in obraz. Zala Ožbolt, Koper

Ponudba

DOŽIVETJA:
• Ogled čebelarstva
• Voden ogled z razlago o čebelah in čebeljih pridelkih
• Nakup medu ter čebeljih izdelkov in pridelkov
• Degustacija medu in ostalih pridelkov

Št. oseb: do 50 oseb
Najprimernejši čas obiska: pomlad, poletje in jesen

Kontakt

Marino Jurada
Kampel 26 B,
6000 Koper, Slovenija
Tel: +0386 (0)5 639 41 07
GSM: +0386 (0)31 275 232
E: marino.jurada@gmail.com

Pošlji povpraševanje

Ne odlašajte in si zagotovite termin še preden vas prehitijo drugi obiskovalci in preživite nepozabne trenutke v svetu čebel in njihovih izdelkov.

Povpraševanje

Top