“V naravo po zdravje. In ljubezen.” Medena vas je primeren kraj za vse, ki si želijo drugačnosti in sobivanja z naravo. Je pravo vzdušje tako za romantike, kot tudi za družine. Za kratke, lahko tudi daljše, a medeno sladke oddihe.

Edinstvena dežela Medena vas Skok Mozirje vas kliče v objem narave. Štiri hiške, zgrajene v obliki satovja, vabijo da izkusite drugačno obliko razvajanja in sprostitve. Tik ob gozdu, stran od mestnega vrveža in ob žuborenju slapov naravnega bazena.

Medena vas ponuja štiri različne hiške v obliki satovja. Edinstvenih oblik vzbujajo poglede mimoidočih in lahko si predstavljate, kako edinstveno je šele doživetje v eni izmed njih. Maja, Vili, Flip in Kasandra so opremljene z lastno kuhinjo, spalnico in kopalnico. Zasebno razvajanje si lahko ob večerih pričarate kar sami, saj je vsaka hiška opremljena tudi z lastno savno in masažno kadjo. V poletnih mesecih pa je za vse naše obiskovalce na voljo zunanji naravni bazen, kjer se lahko osvežite in za hip pobegnete stran od vročine in sonca. Ležalniki in senčniki so za vse naše obiskovalce brezplačni.

Za popolno sprostitev telesa in duha pa poskrbimo v wellness centru Skok, s pestro izbiro masaž in storitev lepotnega studia. Izvajamo tudi medeno masažo in medene nege telesa. V čebelnjaku je možnost počitka, inhaliranja čebeljega zraka, opazovanja čebelic in degustacija domačih izdelkov. Ob najavi večjih skupin organiziramo tudi voden ogled Medene vasi, Wellness centra in čebelnjaka. Predalpska Slovenija skriva mnogo – obiščite in raziščite skrite kotičke naše dežele.

© foto: Rok Rakun http://rrakun.com

Ponudba:

– štiri hiške v obliki satovja za enodnevni: Maja, Vili, Flip, Kasandra, ki so opremljene s spalnico, čajno kuhinjo, kopalnico in zasebnim Wellness kotičkom (savna in masažna kad);
– koriščenje naravnega bazena v času poletne sezone za vse goste v Medeni vasi. Ležalniki in senčniki brez doplačila;
– možnost koriščenja dodatnih storitev v wellness centru – medena in druge vrste masaž, lepotni studio, manikura, pedikura;
– možnost ogleda čebelnjaka, počivanje v čebelnjaku, opazovanje čebel, inhaliranje čebeljih aerosolov;
– možnost degustacije medu in drugih izdelkov;
– predstavitev apiturizma, apiterapije, čebelarjenja.

št. oseb: do 50, fleksibilnost in prilagodljivost z naše strani.
nastanitev: 15 oseb v Medeni vasi, v neposredni bližini tudi apartmajska hiša Skok Mozirje – 7 apartmajev različnih kapacitet.

 

Kontakt:

Medena vas Skok Mozirje
Cesta na Lepo Njivo 17a
3330 Mozirje
GSM: +386 (0)41 450 450
GSM: +386 (0)41 450 451
Stac.telefon: 03 828 0400
E: info@apartmajimozirje.si
S: http://www.apartmajimozirje.si/medena-vas/
FB: https://www.facebook.com/apartmajiskok/

Top