Nastanitev:

Apartmajsko naselje z 9 apartmaji                 

Posestvo Pule, ki ga je s prefinjenim občutkom za tradicijo, stavbno dediščino in kulturno krajino obnovil potomec stoletnih lastnikov, je danes eden najbolj prestižnih podeželskih turističnih posestev v Sloveniji. 125 hektarjev veliko posestvo Pule na planoti sredi gozdov, le eno uro iz Ljubljane in Zagreba, ponuja tisto, kar nam je v tem hitrem svetu pogosto odvzeto: popono sprostitev in mir v razkošju narave – razkošje prostora in časa.

Čebele so spremljevalke Posestva vse od nastanka tega dragocenega koščka sveta. Našli jih boste v sivkinem polju, na omamnih vrtnicah in v srcu cvetočega polja, po katerem je posestvo dobilo ime.  Ne bojte se jih, če vam pridejo delat družbo za mizo pri zajtrku ali ob sončnem zatonu – če jih boste pozorno pogledali, boste videli, da vam prinašajo mir, marljivost in obilico življenjske energije.

Vsi gostje Posestva Pule se lahko, poleg razvajanja v nadstandardnih lesenih hiškah, v poletnem času sprostijo tudi z bivanjem v čebeljem domovanju.  Vdihovanje zraka iz čebeljih panjev nadvse ugodno vpliva na človekovo psihofizično počutje. Nekaj urno bivanje v čebelnjaku, z vdihavanjem aerosola (zrak nasičen z eteričnimi vonjavami čebeljih družin) in pozitiven energetski naboj čebelje družine, krepita imunski sistem, ugodno vplivata na obolenja dihal, zmanjšujeta stresno simptomatiko in izboljšujeta splošno počutje, zato apiterapijo priporočamo vsem, željnim osvežitve počutja.

Prisrčno vabljeni.

Kontakt:

Posestvo Pule
Drečji vrh 16
8231 Trebelno
GSM: +386 51 620 100
E: j.fink@reitenburg.si
S: www.pule.si

 

Ponudba:

-apiterapija
-medena masaža
-wellness
-restavracija
-vinska klet
-kolesarjenje

Top