Potovalna agencija Aritours, ApiRoutes

primaren_vertikalni 3DMedenjaki

Potovalna agencija Aritours, ApiRoutes je pooblaščeni organizator čebelarskih potovanj s strani Čebelarske zveze Slovenije kakor tudi partner SPIRIT Slovenija – Sektor za turizem, ministrstva za kmetijstvo in okolje, ministrstva za zunanje zadeve in ponudnikov čebelarskih in potovalnih doživetij pri spodbujanju in promociji api turizma, zelenega turizma in ekološkega turizma.

 

V sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije razvijamo partnerski produkt Apiturizem, ki ga promovorimo in tržimo pod blagovno znamko ApiRoutes.

 

ApiRoutes ponuja izkušnjo spoznati bogato slovensko čebelarsko tradicijo, deliti edinstvena čebelarska znanja in prakse in obenem doživeti kulturo, gostoljubnost in pokrajino Slovenije.

 

Ustvarja nove možnosti izpolnitve in sprostitve, pridobivanja novih znanj in izkušenj s področja čebelarstva in občutenja drugačnih potovanj. S poudarkom na doživljanju narave, ljudi, običajev, kulturne dediščine in načina življenja z vsemi čutili oblikuje nepozabna Api doživetja. Vzburjanje brbončic ob čudovitih aromah čebeljih pridelkov v tipičnem slovenskem čebelnjaku, okušanje aromatičnost peneče medice, občudovanje lepote krajev in narave …

 

potovalna agencija

ApiRoutes je ustvarjen za tiste ljudi, ki potujejo z namenom, da obogatijo svoje življenje in spoštujejo raznolikost ljudi, naravnega in kulturnega okolja.

 

Smo zaupanja vredni specialisti za organizacijo in izvedbo potovanj z več kot 20-letnimi izkušnjami, tisoči zadovoljnimi uporabniki in široko mrežo partnerjev. Nudimo celostno storitev; od prevoza, nastanitve, ogledov, vodenj, izobraževanj. Ponosni smo na profesionalnost, motiviranost in sposobnost naših ljudi pričarati pristna in nepozabna doživetja.

 

Vsebino potovanj sestavljamo in prilagajamo glede na vaše želje, interese in seveda jezik. Za svetovanje in oblikovanje programa po meri smo vam na voljo na spodnjih kontaktih

 

Kontakt:
Tel.: +386 2 22 98 360, E-mail: info@apiroutes.com, Splet::www.apiroutes.com

Z ljubeznijo do narave in čebel,

Tanja Arih Korošec, direktorica

 

 

Top