Šemen Štefan s.p. prodaja medu

Čebelarimo s 700 panji. 500 panjev prevažamo na različne paše po Sloveniji. Na nakladnih panjih pridelujemo propolis na mrežicah.

 

MSemen cebelnjak

V čebelnjaku, namenjenemu vdihovanju arom voska, medu in propolisa, je 40 prirejenih panjev za uživanje aerosola iz panjev z dvema ležiščema. Prijeten prostor je prepojen z aerosolom, ki skozi okrogle odprtine v ta namen posebej prirejenih postelj prihaja iz panjev in zato ni potrebna uporaba inhalatorjev. Intenzivnost aerosola je z odpiranjem ali zapiranjem okroglih odprtin mogoče samodejno uravnavati.

Po želji obstaja tudi možnost uživanja svežega cvetnega prahu direktno iz panja. V zgornji etaži je prostor za počitek ter hkrati uživanje aerosola za več oseb, v spodnjem delu čebelnjaka je prostor za medeno masažo za apiterapevtske namene. Razgled z balkona nad čebelnjakom je na park in ribnik. Vse našteto je v sestavi šumenja čebel in pristnosti vonja iz panjev ter njihove okolice.

Odlična lokacija ob reki Muri

Lokacija se nahaja na Melincih, ki so 12 km oddaljeni od Murske Sobote. V bližini objekta (500 m) je reka Mura s svojevrstno floro in favno, kjer je območje vidre i bobra, do katere vodijo skozi gozd številne stezice in mrtvice. Številne možnosti obstajajo tudi za ljubitelje kolesarjenja in sprehodov. V bližnji Gornji Bistrici (2 km) in v Melincih (500 metrov) obstaja tudi možnost vožnje z brodom po reki Muri ter domače kulinarične ponudbe ob vikendih (mürske ribe …). V bližini so tudi številna znana zdravilišča s termalno vodo: Banovci (4 km), Moravske toplice (15 km), Lipa Lendava (15 km).

Ponudba

  • Nudimo tudi vse vrste medu v prodaji na veliko in malo ( 10 sort medu – posebnost ajdov med, sončnični med), ter tudi ostale čebelje izdelke in pridelke ( propolis, cvetni prah, med v satju, vosek, matični mleček),
  • Ogled čebelarstva – več različnih lokacij AŽ in DB panjev,
  • Aktiven prevoz čebel na vozu, kot so vozili na pašo nekoč,
  • Strokovno vodenje skupin,
  • Čebelji aerosol prisoten v celotnem čebelnjaku,
  • Prodaja čebeljih družin.

Število oseb za turistični ali strokovni ogled: sprejem do 50 oseb

Kontakt

Šemen Štefan s.p. prodaja medu
Lipa 145 A
9231 Beltinci
Tel: +0386 (0)2 541 1338
GSM: +0386 (0)31 787 235
E: semen.stefan@gmail.com

Pošlji povpraševanje

Ne odlašajte in si zagotovite termin še preden vas prehitijo drugi obiskovalci in preživite nepozabne trenutke v svetu čebel in njihovih izdelkov.

Povpraševanje

Top